LIEVE TAMARA
We kunnnen elkaar al bijna 2 jaar
We hadden nooit ruzie
Ik weet bijna alles van jou en jij van mij
daar waren we vriendinnen voor
WAAROM?
daar zit ik al zolang mee in me hoofd
Waarom moet dat nou bij ons gebeuren
Waarom kan ik je nu nooit meer zien
Wat heb ik verkeerd gedaan
´´een vriendin beschermt´´
Dat zou iedereen doen!!
En waarom al die beschuldigingen naar mij
Ik had niks gedaan en dan zeggen ze ik ga je slaan
maar waarom??
Wat heb ik gedaan
Ik weet het
en ik weet ook waarom
Ik heb je beschermd,omdat ik van je hou(als vriendin)
en je niet kwijt wil
FOR EVER FRIENDS