Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
maatje
een maatje voor het leven
dat was mijn droom
iemand die er altijd zou zijn
met elke tegenstroom
een arm om me heen
of gewoon even die knipoog
dat vond ik altijd zo bijzonder
iets dat voor mij heel zwaar woog
jij doet dat zomaar
zonder er bij na te denken
geef je mij al die dingen
die ik vroeger altijd zat te bedenken
een droom was eerst een droom
maar is nu uitgekomen
bedankt dat jij daarvoor hebt gezorgd
en dat je me hebt geholpen uit mijn dromen
Reacties op dit gedicht
jaantje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jaantje
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
25 september 2002
Thema's:
[Delen]
[Trouw]
[Vriendschap]