Ik wil het niet geloven!
Ik wil het niet aannemen!
Ik kan dat gewoon niet
Ik wil het gewoon niet weten!
Maar ik weet het wel
En ik neem het ook aan
Maar het is nog steeds moeilijk te geloven
Dat je me dit hebt aan geDAAN.
Je hebt me gebruikt
Op elke mogelijke manier
Ik vertrouwde je
Maar 'k was slechts jouw "goedkoop" vertier.
Je zag me niet als gelijke
Gebruikte me als vuilnisbak
En nog wil ik het niet geloven, maar het moet...
Stik er in, zak!