soms zit je zo strak om me heen,
dat ik mee geen stap kan verzetten,
je zit me dan zo dwars,
terwijl ik dat helemaal niet wil.
dan laat je me rot voelen, en huilen,
en dan weet ik niet waar ik met jou naar toe moet,
dan wil ik uit jou weg gaan,
en verder zoeken,
soms geef je me de rillingen,
of een kriebel gevoel,
dan weet ik wel waar het door komt.
soms blijf je stilzitten en stap ik van je weg,
soms geef je me zomaar kippevel,
terwijl ik er niet om vraag,
je bent soms lastig, omdat je me niet laat gaan,
maar het is wel fijn om te weten dat je er bent.
(dit gaat over het lichaam, want je bent er nooit tevreden mee, terwijl je wel blij bent dat het er is, want als het er niet was, kon je dit niet lezen)