Ik staarde naar de Grote Beer
verzonken gedachten, in een heldere nacht
verlangde ik meer
naar jou, dan ik ooit had verwacht.
Dezelfde sterren schenen op jou
verlichtten je ogen, mond en kin
voor mij, ik wou
hopen tegen beter weten in
want zonder hoop, geen leven
geen toekomst meer voor mij
al is het maar even
ik wil je ooit eens heel dichtbij...