Mijn hoofd is een bos
Donker, met hoge bomen
Het regent, het onweert
en ik ben verdwaald
Struikelend probeer ik
een uitweg te vinden
Naar een plek
waar ik de zonnestralen
weer kan voelen
Doorzetten
de modder trotseren
Alleen dan zal ik
de bosrand kunnen bereiken