VRIENDSCHAP DIE NIET VERLOREN MOET GAAN
Vandaag kwam ik haar op station en school tegen
Ze negeerde mij toen ik haar zag
Het lijkt of zij, mij van de aardbodem wil laten wegvegen
Ze keek naar andere en lachte; naar mij, nee! Zij is boos op mij, dus geen lach en geen gedag
Zoals nu in deze tijd tussen ons is het heel zwaar
Al die tijd hebben altijd gelachen met elkaar
Ouwe gouden tijden is nu een groot gemis
Nu is ons relatie en vriendschap een groot gewis
Ik wil anders desnoods als vrienden doorgaan
Niet elkaar negeren, zodoende dat we elkaar niet haten
Ons vriendschap zou nooit verloren gaan
De relatie om te redden mag niet meer baten
We zitten nu in een diepe put
Praten met elkaar heeft nu op dit moment helemaal geen nut
Ze wil er niet erover praten met mij
De enige wat helpt tussen ons: Praten, dan maak mij en jou een stukje blij
Waarom heb je zoveel haat tegen mij
Al die tijd toen er niks tussen ons was, was je altijd blij
Ik heb je echt niet hard aangepakt en zeker niet tegen jou
Nu zit er in je lichaam heel veel pijn, met als kleur blauw
Ik heb je altijd goed behandeld, al die maanden die we bij elkaar zijn
Nu zeg je dat ik je heel slecht behandeld op een gegeven moment
Je zegt dat omdat je van me af wilt; dat geeft aan mij heel veel pijn
Je zegt abrupt tegen mij er komt een end
Het leven gaat door, maar tussen ons is het nog steeds niet goed
Ik heb je nog nooit zo zien veranderen en hoe je tegen mij reageert
Hoe je tegen me bent, jij bent echt niet zo, zeker niet hoe je het doet
Ik hoop dat we de relatie of anders als goede vrienden door het leven gaan en dat de rust weer terugkeert
Want ik heb zoveel met je meegemaakt
Het heeft ons elkaar zoveel geraakt
Het is voor ons mooi om te behouden
Deze mooie vriendschap wil ik in iedere geval voor altijd houden