Soms lijkt het of alles om haat draaid
of de leifde, de vrede niet meer bestaat
en iedereen voelt de kilte
de warmte zo ver weg
soms lijkt het of iedereen elkaar haat
of we bang voor deleifde, de vrede zijn
waarom maken we de wereld zo kil?
terwijl het warm kan zijn?
Waarom moet alles kapot
waarom gunnen we elkaar de liefde, de vrede niet
iedereen voor zich zelf
iedereen vecht voor zijn geluk
maar dan de warmte
en klite heeft geen kans
alles lijkt goed
maar we wachten al op de volgende kou