Nooit lijkt ze te vervagen
nooit heb ik zoiets teer gevoeld
steeds in mijn hart meegedragen
zonder besef van wat er werd bedoeld
'k kon het toen nog niet verklaren
't onbekende maakte me bang
maar ik voel ze nu na al die jaren
nog heel voorzichtig op m'n wang
't lijkt alsof het gisteren was
een zoen, zo zacht en zo subtiel
door die herinnering besef ik nu pas
dat ik toen voorgoed voor je viel.