Elke dag... is afscheid nemen
Elke dag... is verdergaan
Ik moet nu verder met mijn leven
Jij zal altijd bij me staan
In mijn hart vind ik je steeds
Jij blijft altijd dicht bij mij
Je volgt me, helpt me keuzes maken
Staat me steeds met alles bij
Ik weet, ik moet nu afscheid nemen
Ik moet nu verder zonder jou
Maar hoe dan ook, in mijn gedachten
Blijft een leegte, wordt het koud
Maar mijn herinneringen aan jou
Blijven komen, kunnen niet gaan
'k Was uwe sus en zal dat blijven
In mij blijf jij bestaan