MIJN GEVOEL NU
Ik heb geen woorden hoe ik me nu voel, het is gewoon heel naar
Ik voel net of ik 100 kg lood in me lichaam heb, dat is heel zwaar
Dit is een van de ergste gevoelens, na het verlies van me vader, die ik ooit heb meegemaakt
Tot nu toe is me gevoelens nog niet geklaard
Ik ga weer verder met me leven
Het leven die ik eigenlijk met iemand wou delen
Ik wou dat ik alles kon geven
Daar zijn er niet zo van velen
Ik heb voor het eerst een relatie niet opgelost
Het probleem in deze relatie; praten kunnen we niet en dat heeft ons de relatie gekost
Ik wou praten met haar, maar zij niet met mij. Helaas dat is ook voor de allereerste keer
Ik wil mezelf na een week weer eens zien zoals het mooie weer
Ik heb altijd een doel in me hoofd
Ik ben altijd goed voor iemand, ook voorheen
Ik heb dit niet verdiend hoe ik me nu voel en voel me nu ook beroofd
Het voelt zo laag, net als je bij je kleine teen
Jij vindt dat ik niet veranderd ten opzichte van jou
Ik moet de tijd krijgen om te veranderen, maar jij laat me dat nu flink in de kou
Ik heb echt heel veel spijt van! Ik uitte me lelijke woorden aan jou, heb je laten lijden en dat wou ik niet
Geef me de allerlaatste kans om je te bevrijden van jou lijden, zodat ik je kan laten zien zoals het is in betere tijden en mee huilen van jou verdriet
Ik denk heel veel aan jou, maar jij niet meer aan mij
Jij denkt nu aan jezelf, maar jij laat je gevoelens aan mij niet meer vrij
Op dit moment kan je moeilijk aan mij je gevoelens kwijt
Je zit er nu mee met je gevoelens: de pijn die je nu mee lijdt
Ons gevoelens zit nu op een behoorlijke lage pit
Vergeef me wat er is gebeurd, zelfs GOD vergeeft dit
Dus probeer niet zolang ermee te zitten en laat het zonnetje van je lach en je gevoelens weer schijnen
Want mijn gevoelens voor jou zal nooit en dan ook nooit verdwijnen
Ik hoop dat we echt als volwassen mensen eruit komen
Want als alles goed komt, kunnen we hopelijk over de mooie liefde van elkaar dromen
Please, kunnen we de liefde behouden tussen mij en mijn mooie vrouw?
Ik heb zoveel gevoelens, kriebels en zoveel liefde, want JOYCE, ik hou echt zielsveel van jou
Written by Twisted