mijn ongeduld wordt elk uur groter
alles om me wordt flauwer en droger
ik zie hoe je je armen om me heenlegt als ik binnenkom
hoe vaker ik het zie hoe minder ik nog hier ben...
-Ik kan niet wachten tot ik bij je ben mijn liefje...
in de kantine is alles van geroezemoes
en de tijd duurt er lang, en dat praat en dat praat maar
maar niet met mij want ik tuur naar buiten naar het winterlicht
waar de bomen kaal zijn en de lucht zo heerlijk ver...
-Ik kan niet wachten tot ik bij je ben mijn liefje...
ik loop door de gangen en alles is van galmen
en ze duwen me opzij want ik loop niet snel genoeg
ik schok gewoon door en werp me eindelijk weer op een stoel
de deur sluit en de leraar begint, en ooh; alweer zo'n uur !...
-Ik kan niet wachten tot ik bij je ben mijn liefje...
op het bord staat vol met wiskundige sommen die ik niet begrijp
achter me wordt gegiecheld, en voor me is het ook niet beter
en de leraar wordt neidig en ooh; zijn geluid klinkt zo hard !!!
ik sluit mijn ogen en er galmdt wat leegte door mijn hooft...
-Ik kan niet wachten tot ik bij je ben mijn liefje...
je ogen priemen als 2 zonnen door dit zwart mij tegenmoet
ik moet eindelijk eens leren geduldig te blijven
ik moet zo veel; zometeen nog gymnastiek
dat laat ik mijn lichaam doen en mijn geest zal bij jou zijn...
-Ik kan niet wachten tot ik bij je ben mijn liefje...
waren we toch laatst wat gelukkiger geweest
het deed je pijn en je vroeg of ik wilde stoppen
tjeetje waarom hadden we daar niet aan gedacht?
och als ik toch na kon denken als ik in je armen lig...
dagen gaan voorbij...maar de tijd staat gewoon stil
weken gaan er zo wat voort...tijd samen spenderen we stilletjes
ik zie hoe je ogen rondgaan door de kamers zoekend naar iets wezenlijks
en ik volg je ogen oplettend om te bemerken dat ze iets gevonden hebben misschien.
...
...