Laat mij leven!
Om te leven moet ik ademen. Ben jij mijn lucht?
Dan leef ik door jou, bij iedere zucht!
Om te leven moet ik eten! Ben jij het graan dat ik dors?
Dan zal ik leven en zorgen dat ik jou nooit mors!
Om te leven moet ik drinken! Wil jij mijn dorst stillen?
Voer mij dan dronken, zou nooit meer anders willen!
Om te leven moet ik zien! Ben jij mijn licht?
Zal ik altijd naar je kijken en verlies je nooit uit het zicht!
Om te leven moet ik liefhebben. Ben jij mijn hartstocht?
Dan ben jij het leven dat ik heel lang zocht!