Verdwaasd
Ik zat bij je op schoot
en mijn hart werd opeens erg groot!
Wat ik op dat moment voelde voor jou,
was dat ik met je weg wou!
Je kuste me steeds op de mond
totdat S erop eens stond!
Je liet me staan in de kou,
dat vond ik erg lullig van jou!
Vrijdag zie ik je weer,
misschien gebeurt het dan een keer!
Als je dan 'nee' gaat zeggen,
moet ik me er maar bij neer gaan leggen!
Dikke xus mij