"T is laat
ik wilde nog even
kletsen
Zomaar
over alles en niets
praten...geven,
alles
want nu ben ik vrij
Het leeft, het leeft
ik...wij...leeft in mij
Helaas
kan de chat
niet bereiken
Geen idee
waar anders dan hier
nog verder
te kijken
Al die tijd
nooit verder
gezocht
Rechtstreeks
altijd
naar gedichtenfreaks
geslopen
als het weer
even ergens mocht
Helaas...helaas
vandaag
lijkt het vergeefs
moet nu echt gaan
Morgen
weer een nieuwe dag
hoop dat ik
met gedichtenfreaks.....
op kan staan...