Een luisterend oor
De meeste mensen vinden als je ze iets zegt
Ja bekijk het even, maar soms is dat onterecht
Soms denk je ja ze luisteren
Je denkt ja ze doen het echt
Maar je merkt
Je merkt het is niet echt
Als je eens wilt praten
En het zint ze niet
Kan je gewoonweg stikken
Nee helpen doen ze niet
Er zijn ook andere mensen
Daarvan ben jij er één
Die helpen je met liefde
Altijd en overal
Daar kun je op bouwen
Jij bent die ik vertrouw
Ik zal je nooit beschamen
Nee echt dat kan ik niet
Jij hebt me goed geholpen
Toen ik stikte van verdriet
Uren naar me luisteren
Uren van geduld
Je sprak vele wijze woorden
Je veroordeelde niet
Car wat de mensen ook zeggen
En dat meen ik echt
Gevoelens die we delen
Die gevoelens zijn oprecht
Het is een soort van liefde
Platonisch op papier
De uren die we kletsen
Die doen me veel plezier
Wat ik tot slot wil zeggen
Ontroerd en oprecht
Jij bent voor mij één groot bloemenveld
Trots, ik sta versteld
Met de mooiste kleuren
Bloemen zonder franje
Car je bent voor mij een Kanjer, eigenlijk een Held
Liefs Arie