Je bent voor mij een herinnering,
die nooit meer weg zal gaan
je bent voor mij een gedachte,
die altijd zal blijven bestaan
maar waarom kan je niet meer dan een herinnering zijn,
waarom doet de gedachte ook zo'n pijn,
Je bent niet meer dan een foto,
iets wat ik nooit meer kwijt zal raken
je bent een plaatsje in mijn hart
iets wat ik altijd bij me heb
je bent dan wel niet echt meer hier bij mij
maar altijd toch nog wel een beetje
voor altijd en eeuwig blijf je bij mij,
voor altijd en eeuwig zal ik je herinneren als de vrouw
de vrouw van wie ik het meeste houden kan,
mama, je bent een foto, een herinnering, een gedachte een plaats in het hart
mama, maar vergeten zal ik je nooit!!!