Dit was je leven.
Je hebt nog steeds je ogen dicht.
Ik veeg de tranen van m'n gezicht.
Wou dat jij nog langer kon blijven.
Dit was je leven.
Ik hoop dat je nu gelukkig bent.
En blij bent dat je mij hebt gekent.
Nu wil ik plots al je zonden vergeven..
Dit was je leven.
Als ik nog een iets tegen je had gezegd
Had je dan nog je gedachten verzet?
En gestopt met jezelf te bezeren?..
Dit was mijn leven.
Of ik nu gelukkig ben of heb ik spijt?
Ik moet toch iets toegeven,
De dood heeft mij van veel bevrijd.