hou van je voor wie je bent
en weet ; ben niet vlug content
maar als ik u zie voel ik me goed en ga ik zweven
heel mijn wereld begint te beven
maar dan ben jij er om die te kalmeren en dat moet ik ook leren
sorry voor al de pijn , maar wil gewoon voor altijd bij u zien
hou van u voor altijd en wil u nooit meer kwijt
xxxxxxx iwan xxxxxxxx