(ik ben lang weg geweest
'k heb een hoop verwerkt
en er is nog steeds veel te doen)
De moordenaar is gaan liggen
net als de storm in mijn hoofd
Hij heeft nu geboet voor zijn daden
en ik vond weer wat rust
Een moeilijke tijd is voorbij
een aantal van de fraks kennen me nog wel
Ook Eva heeft nu rust...
Ik wilde jullie bedanken voor jullie steun
jullie weten niet half hoe me dat gholpen heeft...
Dus... Bedankt!!!