Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voor Xander.....
gezicht als een roos
innerlijk als een ster
waarom jij mij uitkoos
en hoe ver
je daadwerkelijk bent
is onbekend
maar de toekomst zal vertellen
het hoe en waarom...
_____________________________________________28-09-02_______
Reacties op dit gedicht
Vanilla Spekkie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ardalan
:
Zondag, september 29, 2002 20:40
tijd vertelt ons alles
Over dit gedicht
Auteur:
Vanilla Spekkie
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
29 september 2002
Thema's:
[JIJ]
[Homoseksualiteit]
[Onzekerheid]