liefde als diamant
liefde als een zwart gat
de overgang hiervan
of dat ertussen
knuffels en kussen
maakt me gek
maakt me blij
wat gelukkig zijn wij...
na dagen vol passie
volgen wegen van trouw
die ik samen met jou opbouw...
hel en hemel
liggen dicht bijelkaar
ja, ook al is het zwaar
de eerste dagen hemel
dan na weken op aard
is hij het leven niet meer waard
en vaar je naar de hel
nou dat was liefde dan wel...