Leerde je kennen op de tmf chat
Je bleek veel ouder te zijn, maar wat scheelde het.......
Onze gedachtens zaten op een lijn
Het voelde vreemd maar toch fijn.
Maanden verstreken en we chatte maar door
Niemand kon het begrijpen want waar deden we het voor...
Geen liefde maar toch een speciale band.
Je kon merken aan mij als er wat was en vroeg gelijk"wat is er aan de hand".
Ik begon te voelen
als jou emoties begonen te woelen
Telepatie ............was het waar
ik kreeg door... je voelde wat voor haar.
Ik gunde jou alle geluk en liefde op de aarde
Liet jou altijd in je waarde...
Eens werd mij gezegt hoe kan je een band krijgen die je niet kent.
En wat klets je toch met zo'n vent.
Niemand snapte wat we voelde
en ik kon niet in woorden zeggen wat ik bedoelde.
Een jaar is inmiddels verstreken.
nog steeds zijn we niet op elkaar uitgekeken.
Mystrieus ......ken nog steeds niet je indentiteit
Dat maakt het special dat is een feit.
chatmates for ever and always
Dont forget that zeggen we dan
Geloof me dat ik dat echt niet kan!!!!!!!