begin je net te denken dat je een jongen vindt die nie naar het uiterlijk kijk maar naar het innerlijk.
heb je het toch weer eens heel goed mis.
gisteren was ik naar iemand gegaan wat mijn vriendje was
en we gingen behoorlijk ver voor de eerste keer dat we elkaar zagen.
we hadden gevraagd van zullen we er geen spijt van krijgen
maar we zeiden allebei nee want ik wil mij leven met jouw delen.
ik geloofde hem
ik bleef daar eten hij kon echt geweldig koken en alles leek zo mooi
en toen we afscheid namen was het echt heeel emotioneel
dus ik kom hem net tegen op icq en zegt ie dat het niks word
ik begrijp die jongens nie echt nie
en voorlopig blijf ik ook van de jongens af
dus meiden trap nie gelijk over al in ik kan er over mee praten