Jouw ziel zwerft over mijn vage levensloop
de liefde zoekend jouw eeuwige hoop
Je trapt op gras dat aarde bedekt
een pad tussen de bomen begeleidt
op de groene zomen van mijn leven
jouw lichtvoetige tred op kronkels van tijd.
Zie jouw voortdurende wens omgeven
door een halo van schittering en glans.
in licht zo helder dat gefilterd wordt
door de takken bladeren van bomen
omringd door mijn innerlijke stilte.
En jij volgt jouw weg zoals je zelf bent
mijn zilver schaduw als eeuwige wens
getoetst door mijn geest, zwervend in de tijd...