Verdriet
Verdriet om een verloren jeugd
Huilen om dat andere leven
Herinneringen doen mij geen deugd
door de ellende die een ander mij heeft gegeven
Meimeringen deinzen door je hoofd
Niet wetende hoe te reageren
Voorts voel je je dan verdoofd
en heb je het idee dat niets je meer kan deren
En toch probeer je verder te gaan
Omdat je toch de volwassenheid hebt bereikt
Ik leid een heerlijk leven, zo houd ik mij in die waan
Ik heb wel in de gaten dat het leven niet is wat het lijkt
En toch kijk ik positief tegen het leven aan
Als het ware ben ik zelfs heel vrolijk en vrij
De ellende laat ik vrolijk verder gaan
Maar dan verders niet meer in mij
Die tijd van sores en ellende is van toen
Veel sores en ellende heb ik nu kunnen laten
Ik heb nu een lekker leven, althans het is te doen
Omdat ik nu niet meer zo over vroeger hoeft te praten
Dat heet je jeugd afsluiten
en verheugd naar je toekomst uit te kijken
Ik ben dus ook niet meer te stuiten
en zal dan ook mijn helpende hand aan anderen te reiken Barbi_Nevel_a_Cesare