Jij vertelde mij
Waar je bang voor was
Dat ik niet genoeg van je hield
Ik wist niet hoe ik moest reageren
Als er 1 iemand is
Waarvan ik hou
Dan ben jij het wel
Voor jou zou ik alles doen
Ik snapte niet
Waarom je er opeens bang was
Je deed me pijn toen je het zei
Geloof je niet dat ik van je hou
Hoe moet ik het laten zien
Je hebt het nooit gezegt
Om mij pijn te doen
Maar toch ik krijg de gedachte niet uit mijn hoofd
Mijn maag blijft draaien
Alsof ik in een achtbaan zit
Ik weet niet meer wat dit te betekenen heeft
Ik hou van jou
Is het enige wat ik weet
Maar ik ben bang
Bang, dat ik jou kwijtraak
Het enige zekere in mijn leven
Mijn enige echte maatje
Die alles van mij weet
En diegene is nu bang dat ik niet van hem houd
Schatje, ik heb om je gehuild
Is dat al niet een teken hoeveel ik van je hou?