Mijn leven in een oude doos
Herrinerend door foto's bladerend
Zie ik mijzelf door de jaren heen
Van nu tot ik hier verscheen
Een leven lang herrineringen
Bewaard in een oude, bruine doos
Nostalgie welke ik verkoos
Toen moest ik dat nog meemaken
Dat was wanneer ik het nog zo deed
Geen enkel beest dat ik meed
Altijd iets aan het doen
Zie hoe ik door het doolhof dool
Mijn laatste foto van de basisschool
Nieuwe vrienden leren kennen
Vergeten vrienden zijn er weer
Herrinerd, keer op keer
Een heel leven
in een oude, bruine doos
Het wordt tijd dat ik eens een fotoalbum koos