Ik stroom over van liefde voor jou
Ik vertel het je elke keer weer,
maar soms heb je van die periodes en twijfel je weer.
Liefie, waarom ben je toch zo onzeker?
Waarom is het zo moeillijk te geloven dat ik van je hou.
Je kunt me vertrouwen,
ik wil zamen met jou een leven opbouwen.
Geloof me als ik zeg: Ik ga nooit bij je weg.....
10-01-2001