Ik weet dat je veel van me houd
dat je altijd voor me klaar staat
en toch twijfel ik soms nog
bang om je te verliezen, bang...
om lief te hebben, me te hechten
ik zou t je willen tonen,
ik zou t je laten voelen,
dat je voor mij zo belangrijk bent
dat mijn leven maar een ijsblokje is
zonder jou, dat mijn leven smelt
bij de eerste zonneschijn, mijn leven,
mijn niets.