Je ziet me lopen
En ik maar hopen
En ja!!! Je kijkt me aan
Mijn hart begint overuren te slaan
Misschien dat je maar enkele seconden naar me kijkt
Maar dat is voor mij meer dan dat het voor een ander lijk!!!!
Ik draai met een ruk mijn hoofd weer om
Maar waarom????
Waarom kan ik jou niet recht in je ogen blijven aankijken?
Dar zal later wel blijken....