woorden die stromen,
maar niet willen komen.
letters die swingen,
maar vormen geen zinnen.
mijn handen gekooid,
mijn pen stevig gelooid.
gevoelens zijn verdwenen,
een blanco papier verschenen.
ik was met de pen verbonden,
maar heb de leegte gevonden.
ik zal het schrijven opgeven,
samen met mijn verloren leven.
lindav
© lindav