Wat moet ik doen
om verder te kunnen leven
wat moet ik doen
om jou te vergeten
ik wil je helemaal niet vergeten
wil jij me vergeven
kun jij me vergeven voor alle ruzies
zou jou het weer kunnen proberen
want dan kan ik weer in je armen liggen
dan kan ik je weer zoenen
want zonder jou heb ik geen leven
zonder jou wil ik niet leven
zonder jou kan ik niet leven