In gesprek met elkaar
ik hier, jij daar
Soms luchtig, soms heel zwaar
maar bijna altijd onvoorspelbaar
volgens de buitenwereld
is chatten een gevaar
zoveel woorden
vaak heel herkenbaar
als er iets is weet ik
jij bent daar
en staat altijd voor mij klaar
er zijn en toch...
zo vreselijk onbereikbaar...