Ik blijf van je dromen,
die vluchtige blik.
Ik hoop dat je op een dag naar mij zult komen,
iedere droom geeft me telkens een kick.
Maar als ik 's morgens weer ontwaak,
ben ik verloren.
In deze echte wereld is het een andere zaak,
hier word ik niet door jou uitverkoren.
Mensen vinden dromen zo gewoon,
ik vind ze meestal raar.
Elke keer een andere droom, een andere toon,
hopelijk worden ze ooit nog eens waar!