Drie jaar van mij leven
Drie jaar aan jou gegeven
Na drie jaar groeit vertrouwen
Na drie jaar samen bouwen
Drie jaar lief en leed
Na drie jaar, waarom zo wreed?
Een einde aan de drie jaar, echt zo wreed
Na drie jaar, doet dat pijn
Na drie jaar de jouwe zijn
Vertrouwen, dat is geschonden
Een bouwerk valt in duigen
Geen lief en leed meer betuigen
Alles ineens zo ongebonden