ik ben een open boek achter een gesloten deur
De sleutel gaf ik jou
Toegang tot het boek, mijn leven vol kleur
De sleutel is nooit omgedraaid
Je koos de open deur
Waarmee je mij door het hart snijdt
Achter deze deur laat je me alleen
Gesloten en zonder uitgang
Ik kan nergens meer heen
Met de sleutel in het gat wacht ik hier af
Totdat iemand me eruit haalt
Weg uit deze onzinnige ruimte van straf
Weg uit deze ruimte en door de deur die ik zo haat
Vooruit kijkend
Ervandoor met liefde zonder verraad