Jij bent het,waar ik elke nacht van wakker lig
jij bent het,waar ik zoveel van hou
jij bent het,waar ik zoveel om geef
jij bent het,waar ik elke dag aan denk
jij bent het,waar ik in mijn dromen over droom
jij bent het,waar ik alles voor doe
jij bent het,die ik nooit meer wil vergeten
jij bent het,die ik nooit meer wil verliezen
jij bent het,die ik nooit meer wil kwetsen
jij bent het,waar ik zoveel van hou!!!!
Ps)Ik hoop dat je nu weet dat ik nooit lang kwaad op je kan blijven!
Roy je moet geen twijfels hebben over mijn gevoelens voor jou!Want deze gedachten spoken elke dag en nacht door mijn hoofd!
I
LOVE
YOU !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!