gekwetst met een dodelijke steek
die uit zijn ogen komt
die zijn woorden gevormd hebben
die blijft groeien
ruzies blijven duren
schuld is reeds uitgesproken
maar de kracht wordt me ontnomen
de onschuld te bewijzen
moed,vertrouwen en liefde
levensnoodzakelijk
slachts een vage verschijning
...