Twijfels Ontarmen Haar..,
Beroeren het Diepste van Haar Ziel.
Terug starend naar wat Geweest is..,
Naar Al... wat Haar Overviel.
Het Kind in Haar..,
Overdenkt Verledentijd.
Al wat Zij zich kan Herinneren..,
Zovele zijn er Kwijt.
Vlagen overvallen Haar..,
Plots... uit het Donkere Gat.
Sommige momenten heel Helder..,
Vele Aarde Zwart.
Nooit meer Terug te draaien..,
Altijd leven met die "Maar",
Soms lijkt het helemaal Geen Last..,
Vaak valt het Toch weer Zwaar.
Soms een Wakkerende Vlam..,
Vaak het Eeuwig Branden van Haar Hart.
Tranen blussen het wel weer Uit..,
Maar laat Sporen " Verschroeit Zwart".
Toekomst visie Ontwaakt Haar..,
Doet haar Verder gaan Telkens Weer.
En Tovert Zij Haar zonnige humeur..,
En Verdoezeld zo haar Oude Zeer..!!