Droevige ogen die de wereld in starten
geen licht in je ogen
iemand heeft je zeer gedaan
maar jij kunt het niet vertellen
je kunt het niet uiten
niemand die door je heen kan zien
die weet met welke pijn je leeft
iedereen die ziet dat het licht uit je ogen is
geen stralende lach meer
geen grappen, geen spontaniteit
alleen die doffe blik
wie heeft je zo'n pijn gedaan dat het licht uit je ogen is
en je lach is verdwenen
hoeveel jaren moeten verstrijken voor jij weer lachen kan
je ogen weer stralen
wie zal je de pijn doen vergeten
en je kracht geven om verder te leven
geef het niet op
op een dag zullen je ogen weer stralen
en zal je lach weer klinken