zo onzeker
zo bang
bang dat je nooit meer
met iemand anders leven kan
bang om weer verlaten te worden
te horen dat jij het niet meer bent
dat je weer alleen moet gaan wonen
alleen, of met een andere vent
bang om niet meer jou woorden te horen
je nooit meer te zien of te spreken
ik weet niet of ik dat wel kan
dat zou mijn hartje breken
bang om alleen te zijn
niet meer jou sterke armen om mee heen
je lieve zachte kusjes
dan voel ik me niet meer alleen
wat je ook doet
het is toch nooit goed
ik hou heel erg veel van je
ik heb eindelijk weer moed