Je was een goede steun,
in moeilijke tijden.
IK weer dat jij,
toen die afschuwelijke nacht,
op het laatst van je leven,
me even wou spreken.
Maar je hebt het helaas niet kunnen doen,
het ging te vlug.
Maar in m'n hart vertel ik m'n hele leven aan jou.
,