iedere schooldag
is een hel
geen elke echte vriendin
geen goeie vriend
niemand die ik kan vertrouwen
niemand die echt om me geeft
wie luister er na mij?
tegen wie kan ik mijn verhaal kwijt?
waarom denken zij dat ik niks weet?
dat ik over die dingen niet durf te praten?
zij menen dat ik een klein kind ben
dat ik preuts ben
maar mensjes aub
ik ben geen klein meisje meer
zou je naar me luisteren
zou je met me praten
dan zou je weten dat ik niet zo preuts was
dat ik mee kan praten over die dingen
dan zou je mij kennen
ik ben veranderd
ben gegroeit
2 maanden vakantie is lang
lang in het leven van een puber
ik heb veel bijgeleerd
ben anders over dingen gaan denken
ben wijzer geworden
dus kijk niet op die manier naar mij
zie mij zoals ik ben
ken mij zoals het meisje
dat enkele keren met me sprak
dat verhalen hoorde van mijn echte vrienden
die vrienden die naar mij luisteren
die mij kennen
die weten wie dit meisje echt is
die weten wat ik durf en kan
die mij hebben zien groeien
want zij
zij zullen nooit
die dingen over mij zeggen
die dingen over mij denken
zij zullen mijn mening vragen
en mij helpen als het kan
want zij
zij zijn echte vrienden
thanks Tim,Bert en Tanya!i love ya!!