stil zit ik te staren,
zonder doel,geen activiteit.
alleen mijn gedachten,
gaan hevig te keer.
om het binnenkomend gevoel,
ik breng mij ver van hier.
ergens waar geen gevoel komt,
een plaats zonder pijn.
geen verdriet,geen tranen,
daar waar het gevoel verstomd.
diep binnenin mij.
lindav