Dankbaarheid is een klein ding,
maar met ene grote betekenis.
Iets wat belangrijk is.
Het wordt niet veel gegeven,
en is soms ook moeilijk om zonder te leven.
Want het kan een lichtpuntje zijn,
in de tijd van verdriet en pijn.
Een grote steun voor veel mensen,
die niet veel anders wensen.
Jou ben ik voor eeuwig dankbaar,
jij staat altijd voor me klaar.
Jij geeft mij complimenten genoeg,
niet te laat en niet te vroeg.
Dankbaarheid zal ik je geven,
jij bent het lichtpuntje in mijn leven!