~Dromen~
Droom je dromen
Elke dag opnieuw
Denk niet
Dat ze nooit uitkomen
Droom gewoon
Over wat is gebeurd
En wat nog komen gaat
Droom je dromen
Het kan nimmer kwaad
Droom van liefde
Droom van geluk
Droom van een bos
Altijd groene weiden
Laat je dromen
Niet meer los
Droom je dromen
Elke dag opnieuw
Droom van mij
Dan droom ik van jou
Droom van kabbelende golfjes
Aan het Scheveningse strand
Droom van innige zoenen
Wandelen met je geliefde
Samen hand in hand
Droom je dromen
Telkens weer opnieuw
Droom van de werkelijkheid
Dromen van geborgenheid
Maak je dromen waar
En je krijgt nooit spijt…
Droom je dromen
Wat heeft de toekomst in het verschiet
Niet te snel opgeven
Niet denken
Die droom waarmaken,
Nee dat lukt me niet
Droom je dromen
Van dag tot dag
Droom weg bij een mooi liedje
Of als je buiten zomaar loopt
En je fluit een melodietje
Zomaar…het zit ineens in je hoofd
Droom je dromen
Want..dromen zijn niet altijd bedrog
Ik droom graag met je mee
Want dromen is veel leuker met zijn twee