waarom ben ik niet gaan praten
in plaats van schrijven
want ik heb het gevoel
dat alle haat en nijd toch in mij blijven
maar pratend is het moeilijk te beschrijven
oe ik ga doen en hoe ik mij voek
vaak weet ik zeggend zelf geeneens wat ik bedoel
en kreeg ik advies probeer eens te schrijven
om al mijn vragen en depressies te verdrijven
alleen durf ik niemand iets voor te lezen
ik ben bang dat als ik dat zal blijven doen
ik me even rot zou voelen zoals toen
ik niet schreef en er totaal niets uit mij kwam
maar voor 1 iemand heb ik geschreven
en ik haar reactie hoorde
het was eindelijk iets waar ik mij niet aan stoorde
ze was er erg positief over
terwijl het gewoon iets is wat ik uit mijn pen tover
samen met mijn gedachten
ik vraag mij af hoe het zal aflopen
het is nu voor mij nog afwachten