De zee
Kabbelend water,
Stromend, golvend, vol met leven
Reikend tot aan de horizon
Water door zonlicht omgeven
Een blauw groene deken
Water als een bron
Stijgend en dalend
In harmonie met maan en zon
Soms woest als een wild dier
Als er een storm verscheen
Dan weer zo vredig en rustig
Als de wind en regen verdween
De zee zal altijd stromen
De zee die eindeloos ver reikt
De zee die voor leven zorgt
De zee die voor niemand wijkt
De zee is een eindeloze levensbron…..