De wind
De wind steekt op en spreid zich uit
haalt haar handen door mijn haar
Ze waait, ze schreeuwt, ze praat, ze fluit
en maakt alles even handelbaar
Het lawaai in mijn hoofd wordt getemd
door de woedende storm er omheen
Mijn ademhaling op die van de wind afgestemd
samen energie opbouwend als een
Ik gil keihard tegen de wind in
gooi al mijn frustraties eruit
Ik eindig de pijn van binnenin
en voel de trilling van mijn stemgeluid
Een diepe ademhaling verlicht de geest
met een stroom van koele lucht
Met een glimlach begint het feest
van het leven zodra de obstakels zijn overbrugd
En dan ….
alleen nog maar kalmte